Pendik'te Yardim Tirinin Yanindaki Vatandasi Silahla Yaralayan Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Pendik’te yardim tirina esya yükleyen vatandaslarla tartistiktan sonra bir kisiyi silahla yaralayan süpheli, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Yol kavgasi oldugu iddia edilen olayin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Pendik'te Yardim Tirinin Yanindaki Vatandasi Silahla Yaralayan Süpheli Adliyeye Sevk Edildi
Dün, saat 15.45 siralarinda Pendik Fevziçakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yardim tirinin yanindaki vatandaslarla tartisan bir süpheli, silahiyla Murat Edinç’i yaralamis ve otomobilini olay yerinde birakarak kayiplara karismisti. Murat Edinç, yarali halde hastaneye kaldirilirken, Gayrettepe Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismalari sonucu ayni gün içinde yakalanan süpheli Ömer A. (24) sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Hastanede tedavisi süren Murat Edinç’in hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Suçunu itiraf etti

Asayis Sube Müdürlügünde ifadesi alinan zanli, yolun tir tarafindan kapali olmasi sebebiyle, tirin yanindaki kisilerle tartistigini ve sonrasinda silahiyla bir kisiye ates ettigini itiraf etti. Ömer A. ayrica, tirin yardim tiri oldugunu bilmedigini de söyledi.

Süpheli, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Olaya ait görüntüler güvenlik kamerasina yansidi

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, süphelinin otomobiliyle olay yerine geldigi, bir süre sonra tekrar otomobiline binmeye çalistigi anlar görüldü.

Kaynak: İHA