Merkezefendi Belediyesi Hatay'li Depremzedelerin Yaralarini Sariyor

Denizli Merkezefendi Belediyesi, deprem afetinin yasandigi ilk günden bu yana bölgedeki afetzedelerin ve çalismalarda yer alan görevlilerin ihtiyaçlarini karsiliyor.

Merkezefendi Belediyesi Hatay'li Depremzedelerin Yaralarini Sariyor


Tüm ülkeyi yasa bogan iki büyük depremin ardindan tüm imkanlariyla seferber olan Merkezefendi Belediyesi, afet bölgesindeki çalismalarini sürdürüyor. Hatay Ugur Mumcu Meydani’nda kurulan Çadir Kent’te depremzedelerin pansuman, tibbi ilaç, kiyafet ve gida; 6 bin kisi kapasiteli mobil asevi ile de sicak yemek ihtiyaci karsilaniyor. Merkezefendi Belediyesi ekipleri, 7/24 depremzedelerin öncelikle temel ihtiyacini karsilamak için canla basla çalisiyor. Ekipler ayrica, ulasimin zor oldugu veya yardimin gidemedigi mahalleleri ve köyleri belirleyerek gönüllü vatandaslari koordine ederek yardim malzemelerinin ulastirilmasini sagliyor.

“Tek yürek olmaya devam ederek bu zor günleri asacagiz”

Afet bölgesindeki çalismalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Baskan Dogan, “Hatay Ugur Mumcu Meydani’nda, depremzedelerimizin ihtiyaçlarini karsilamak için kurdugumuz Çadir Kentimizde ekiplerimiz çalismalarini özveriyle sürdürüyor. Her bir afetzede vatandasimizin ihtiyacini en iyi sekilde karsilamak için çalisiyoruz. Tüm kalbimizle deprem bölgesindeyiz. El birligiyle yaralari saracagiz. Tek yürek olmaya devam ederek bu zor günleri asacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA