Marmaris'ten Deprem Bölgesine Yakacak Destegi Sürüyor

Marmaris Belediyesi dondurucu soguklarin yasandigi deprem bölgesine yakacak odun göndermeye devam ediyor. Ilk etapta 15 ton odunu Nurhak’a gönderen belediye ardindan Elbistan ve Adiyaman’a da odun gönderdi. Odunlari tasiyan tirla bölgeye gida paketleri de ulastirildi.

Marmaris'ten Deprem Bölgesine Yakacak Destegi Sürüyor


Depremin ilk gününden itibaren depremzedeler için var gücüyle çalisiyor. Isinma sorunu için de kollari sivayan Marmaris Belediyesi, bölgeye yakacak odun göndermeye devam ediyor. Ilçenin muhtelif yerlerinden toplanan ve yakmaya hazir hale getirilen odunlar ilk olarak Nurhak’a gönderildi. Nurhak’a 15 ton odun gönderen Belediye ardindan Elbistan’a 27, Adiyaman’a da 25 ton odun takviyesi yapti. Odun yüklenen tirlara ayrica bölge halkina dagitilmak üzere gida kolileri de kondu.

“Deprem bölgesine yardim ulastirmak için tüm gücümüzle çalisiyoruz” diyen Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay “Ilk andan itibaren vatandaslarimizin destegiyle hazirladigimiz yardim tirlarini bölgeye gönderdik. Arama kurtarma ekiplerimiz bölgede çalismaya devam ediyor. Su anda temizlik ekibimiz saha temizligi yaparken su tankerimiz de susuz bölgelerde dagitim gerçeklestiriyor. Biz biliyoruz ki acilar birlikteyken azalir. Bu nedenle Marmaris olarak elimizden geleni yapmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA