Kusadasi Cumhuriyet Mahallesi'nde Çalismalar Sürüyor

Kentin dört bir yaninda yol yapim ve onarim çalismalarini sürdüren Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’nde alt yapi ve üst yapi yenileme çalismalarini ilgili kurumlarla is birligi içerisinde sürdürüyor.

Kusadasi Cumhuriyet Mahallesi'nde Çalismalar Sürüyor


Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan yapilan uzun vadeli planlamalar ile kentin sorunlarini kalici olarak çözmek amaciyla Kusadasi Belediyesi tarafindan yasama geçirilen alt ve üst yapiyi yenileme çalismalari Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ediyor. Toplam 50 bin metrekarelik alanda yürütülen çalismalarla bölgenin içme suyu ve yagmur suyu hatlari ile elektrik, internet ve telefon altyapilari ilgili kurumlarca yenilendi. Altyapisi tamamlanan sokaklarda üst yapi çalismalarina baslayan Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, Erdem Sokak’ta 1300 metrekare kilit parke tasi dösedi. Geri kalan 21 sokakta ise önce zemin düzlestirme çalismalari yürüten ekipler, eskiyen parke taslarinin yerine yeni kilit parke taslarini döseyecek. Cumhuriyet Mahallesi, kisa süre içerisinde saglikli alt yapisi ve modern görünümü ile Kusadasi’na kazandirilacak.

Mahalle sakinlerinden Islim Paydas, çalismalari takdir ettigini belirterek “Ben buraya yerleseli 2 sene oluyor. Yasimdan dolayi mahallemizin düzenlenmeden önceki halinde ayagim takilip düsme tehlikesi yasiyordum. Su an gerçeklestirilen çalismalari çok begeniyorum. Uzun zamandir kimsenin dokunmadigi yere Kusadasi Belediyesi geldi. Çalismalar tamamen bitince çok daha güzel olacagini umuyoruz. Ekiplere çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA