Fadiloglu Açiklamasi 'Hüzünlerimizi Paylasarak Azaltalim'

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Miraç Kandili dolayisiyla mesaj yayimladi. Fadiloglu mesajinda, “Depremden etkilenen her bir kardesimizin yüregine dualarimizla dokunalim, hüzünlerimizi paylasarak azaltalim” ifadelerine yer verdi.

Fadiloglu Açiklamasi 'Hüzünlerimizi Paylasarak Azaltalim'
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, mübarek üç aylarin ikinci kandili olan Miraç Kandili dolayisiyla mesaj yayimladi. Baskan Ridvan Fadiloglu, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Sevgi ve kardeslik baglarinin pekistirildigi, manevi degerlerin güç kazandigi, içerisinde bolca feyz ve bereketi barindiran Miraç Kandil’ine erismenin huzurunu yasiyoruz. Miraç, basta Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Rabbimiz ile bulusma ve selamlasma, O’nun katinda yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenmeyi ifade eder. Bizlere düsen; miracin ruhu, manasi, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajlari üzerinde yeniden düsünmektir. Ülkemizde yasanan depremin üzüntüsünü derinden paylasiyoruz. Bu zor günlerde tek yürek olmanin ne kadar degerli oldugunu biliyoruz. Ellerin duaya uzandigi bu mübarek kandil gününde birbirimizin umudu, birbirimizin yasama sevinci olalim. Depremden etkilenen her bir kardesimizin yüregine dualarimizla dokunalim, hüzünlerimizi paylasarak azaltalim. Depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyor; hayatini kaybeden insanlarimizin yakinlarina ve depreme maruz kalan vatandaslarimiza sabirlar diliyorum. Milletimizin, hepimizin basi sag olsun. Yasadigimiz bu büyük felaketin üstesinden devlet, millet el ele vererek gelecegiz. Bu zorlu günlerimizi, insallah en kisa sürede geride birakacagiz. Bu duygu ve düsüncelerle tüm Islam aleminin Miraç Kandil’ini yürekten tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamli gecenin, ülkemiz ve tüm insanlik için hayirlara vesile olmasini diliyorum”.
Kaynak: İHA