Deprem Bölgesinde Baba Olacaginin Haberini Alan Madenci Açiklamasi 'Buruk Bir Sevinç Yasadim'

Zonguldakli madenci Ugur Büyükyildiz, baba olacaginin haberini deprem bölgesi Hatay’da aldi. Arkadaslarinin video çektigi esnada haberi alan Yildiz’in tepkisi yüzleri gülümsetti. Kurtarma çalismalarina katilmak üzere deprem bölgesine yardima gelen ve enkaz çalismasi sirasinda baba olacaginin haberini alan madenci Büyükyildiz, “Mutlu oldum ama yansitamadim, buruk bir sevinç yasadim” dedi.

Deprem Bölgesinde Baba Olacaginin Haberini Alan Madenci Açiklamasi 'Buruk Bir Sevinç Yasadim'
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan 10 ilde ciddi bir yikim meydan geldi. Depremin ardindan Zonguldak’tan yüzlerce madenci deprem bölgelerine kurtarma çalismalarina gitti. Çalismalarin 9’uncu gününde deprem bölgesi Hatay’da müjdeli haber geldi. Hatay’da kurtarma çalismalarinda yer alan Kozlu Müessese Müdürlügü’nde çalisan Zonguldakli madenci Ugur Büyükyildiz baba olacaginin haberini aldi. Telefonda haberi alan Yildiz, Hatay’da madenci arkadaslariyla birlikte büyük sevinç yasadi. Madenciler, baba olacak olan Ugur Büyük Yildiz’i tebrik etti. O anlar ise Yildiz’in madenci arkadaslari tarafindan kameraya alindi.

“Mutlu oldum ama yansitamadim, buruk bir sevinç yasadim”

Baba olacaginin haberini alan Ugur Büyükyildiz, “Enkazdan geldikten sonra arkadaslarim ile soba basinda muhabbet ediyorduk, bu arada esimden telefon geldi ve 5 buçuk aylik hamile oldugunu söyledi.

Mutlu oldum ama yansitamadim, buruk bir sevinç yasadim. Çünkü Hatay’dayiz ve yarisi gitmis durumda, çok üzülüyoruz. Sevincimi içimde yasadim. Buraya gönüllü olarak geldik, görev çikti ancak gitmek isteyenler geldi, kalmak isteyenler kaldi.” dedi.

Kaynak: İHA