Ailesini Çikardi, Kendisi Son Anda Yarali Kurtuldu Açiklamasi 'Oglum Yataga Degse Siçriyorum'

Kahramanmaras merkezli meydana gelen ikinci depreme de evlerinde yakalanan ve ailesini çikardiktan sonra kendisi yarali olarak son anda kurtulan Yakup Dogan, “Oglum yataga degse siçriyorum. Artik o derece” dedi.

Ailesini Çikardi, Kendisi Son Anda Yarali Kurtuldu Açiklamasi 'Oglum Yataga Degse Siçriyorum'
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremlerde binlerce konut çökerken, yine binlerce kisi hayatini kaybetti ve yaralandi. Ilk deprem gibi ikinci depreme de Malatya’daki evlerinde yakalanan Yakup Dogan (35), ailesini disari çikardi. Kapinin kapanmasi sonucu kendisi evde kalan Dogan, can havliyle kedini disari atti fakat topugunu kirdi. Dogan, ilk tedavisinin ardindan sevk edildigi Elazig Firat Üniversitesi Hastanesinde ameliyat edildi. Resmen bir kiyamet yasadiklarini ifade eden Dogan, artik oglunun yataga degmesiyle beraber siçradigini söyledi.

Hiç böyle bir sey görmediklerini aktaran Dogan, geceleri yatamadiklarini dile getirdi.

Ikinci depremde tekrar evin içerisinde olduklarini belirten Yakup Dogan, “Ailemi çikardim. Ailem çiktiktan sonra evin kapisi kapandi. Allah yardim etti, zorlayip açtim. Apartmandan kendimi attim. Topuk kemigim kirildi. Elazig’a sevk ettiler ve ameliyat oldu. Allah kimsenin basina vermesin çok zor zamanlar. Resmen bir kiyamet ortami yasadik. Elazig depremini de yasadim. Ama bunun gibisi olmadi, hiç böyle bir sey yasamadik. Böyle bir korku hissetmedik. Insan sevdiklerinin ve kendi canini nasil korur. Allah bir daha yasatmasin çok kötü bir durum. Sülalemden vefat edenler var. Esimin ailesinden vefat edenler var. Geceleri yatamiyoruz. Buna da sükür hayattayiz. Oglum yataga degse siçriyorum. Artik o derece. Bu psikolojimiz nasil düzelecek bilmiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA