Ahmet Nur Çebi Deprem Felaketinden Etkilenen Hatay'da

Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlilarin yürüttügü yardim faaliyetlerini incelemek ve ziyaretlerde bulunmak amaciyla deprem felaketinden etkilenen Hatay’a gitti.

Ahmet Nur Çebi Deprem Felaketinden Etkilenen Hatay'da
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremler, birçok bölgede oldugu gibi Hatay’da da büyük hasarlara yol açti. Besiktas da bu kentte depremden etkilenen vatandaslar için yardimlarini sürdürüyor. Siyah-beyazlilarin baskani Ahmet Nur Çebi, kulübün yürüttügü yardim faaliyetlerini incelemek ve ziyaretlerde bulunmak amaciyla deprem felaketinden etkilenen Hatay’a gitti.

Asbaskan Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar Iliskilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen, Kartal Yuvasi ve Yerel Yönetim Iliskilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Senol ile Besiktas Futbol A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Firat Fidan da Baskan Çebi’ye eslik etti.

Siyah-beyazli kafileyi Hatay Havalimani’nda Adana Besiktasli Is Adamlari Dernegi Baskani Sitemkar Bolsoy ile dernek üyeleri karsiladilar.
Kaynak: İHA