Kayseri Büyüksehirden Günlük 15 Bin Depremzedeye Sicak Yemek Hizmeti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, depremin merkezi Kahramanmaras’ta depremzede vatandaslar ile görevlilere sicak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek günlük 15 bin kisilik yemek dagitiyor.

Kayseri Büyüksehirden Günlük 15 Bin Depremzedeye Sicak Yemek Hizmeti
Depremin ilk anlarindan itibaren, basta arama kurtarma çalismalari olmak üzere altyapi faaliyetleri, temizlik, barinma ve lojistik ile birlikte gida, giysi ve diger malzeme desteklerini bölgeye ivedilikle ulastiran büyüksehir belediyesi, depremin yaralarini sarmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kahramanmaras’ta kurdugu yemek standinda bölgedekilere her gün sicak yemek imkâni sunuyor. Üzerinden bir haftadan fazla zaman geçen ve yüzyilin felaketi olarak nitelendirilen depremde bölgedeki depremzedelere ve görevlilere içlerini isitacak sicak yemek hizmetini halen sürdüren büyüksehir belediyesi, çesitli yemekleri ile destegini araliksiz gerçeklestiriyor. Zaman zaman Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in da bölgeye giderek kendi elleri ile bölgedeki depremzede vatandaslar ile görevlilere sicak yemek dagittigi hizmette, bölgedeki vatandaslar da Büyükkiliç’a tesekkürlerini iletiyor.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi sulu yemekler basta olmak üzere beyaz ve kirmizi et yemekleri ile çorbanin yani sira pek çok yiyecek ve içecegi, depremin merkezi Kahramanmaras’taki deprem bölgesinde KAYTUR araciligiyla gida yüklü 10 araç, 5 mobil mutfak ve 20 kisilik asçi ekibi ile bölgedekilere ulastiriyor. Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin olusturdugu yemek stantlarinda, günlük 15 bin depremzede ve görevliye sicak yemek dagitimi gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA