Umuteli'nden Deprem Bölgesi Için Gida Kolisi Kampanyasi

Inegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, Umuteli Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi araciligiyla gida kolisi kampanyasi baslatti. Bir koli bedelinin 500 lira oldugu, isteyen vatandaslarin yardim toplama noktalarina da koli yardimi yapabilecegi ifade edildi.

Umuteli'nden Deprem Bölgesi Için Gida Kolisi Kampanyasi
Kahramanmaras’ta yasanan deprem sonrasi baslatilan yardim kampanyasi seferberligi sürüyor. Inegöl’de ilçe halki 7’den 77’ye yardimlari ve yardimlarin bölgeye ulastirilmasi noktasinda mücadele ediyor. Yardim kampanyasi çerçevesinde Inegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan Umuteli Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi araciligiyla gida kolisi kampanyasi da baslatildi.

Yaralari birlikte sariyoruz

Özellikle hazir yiyecek ihtiyacinin hat safhada oldugu deprem bölgesi için “Yaralari Birlikte Sariyoruz” sloganiyla baslatilan kampanyada, depremzedeler için gida kolisi bagislamak isteyenler nakdi olarak veya belirtilen listedeki gida ürünlerinin yer aldigi koliyi kendisi hazirlayarak yardim toplama merkezlerine getirebilecek. Kampanyaya iliskin yapilan açiklamada, “Depremzede kardeslerimiz için bir koli de benden olsun diyorsaniz, Umuteli hesabimiza bagista bulunabilirsiniz.” Ifadelerine yer verildi.

Yardim için i-ban numarasi

Yardimda bulunmak isteyenler Umuteli Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin i-ban numarasi olan TR52 0021 0000 0001 9089 9000 02 ibanina nakdi yardim gönderebilecek. Bir koli bedelinin 500 lira oldugu belirtilirken, para gönderme islemi sirasinda açiklama kismina mutlaka gida kolisi yardimi yazilmasi gerektigi belirtildi.

Yardim toplama noktalari

Gida kolisi içerigindeki ürünleri alarak koliyi kendisi olusturacak vatandaslarin da hazirladiklari kolileri; Kültürpark Içi Belediye Spor Salonu, Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi ve Ilçe Kapali Spor Salonuna birakabilecekleri belirtildi.
Kaynak: İHA