Hayvan Üreticileri Kuzularini Keserek Bagis Yapiyor
Bursa’nin Yenisehir ilçesinde hayirseverler tarafindan depremzedelere ulastirilmak üzere kesilen 500 adet küçükbas hayvan etleri kavurma yapilarak vatandaslara ulastirilacak.

Hayirsever Ismail Hatipoglu, “ Bes adet kuzumu keserek deprem bölgesine kavurma yapilmasi için bagis yaptim. Rabbim hayatini kaybedenlere rahmet eylesin. Yaralilara acil sifalar diliyorum” dedi.
Yenisehir Belediyesine ait Mezbahada kesimler sürerken ilçe Belediye Baskani Davut Aydin, “ Öncelikle Cenabi Allah tekrar bu günleri yasatmasin. Türk milleti ve ilçe halki olarak ilk günden itibaren yardimlarimiza devam ediyoruz. Yenisehir’den suana kadar 26 Tir ve 21 konteynir olarak yardimlarimizi deprem bölgelerine gönderdik. Ayni zamanda gelen talepler dogrultusunda Yenisehir Kaymakamligi, Yenisehir Belediyesi ve Bursa Koyun Keçi birligi olarak 500 adet küçükbas havyan kesilerek bunlarin etleri kavurma yaparak deprem bölgesindeki halkimiza yollayacagiz. Bu konuda yardim yapan ve küçükbas hayvanlarini kesen herkese tesekkür ediyorum. Allah hepsinden razi olsun” diye konustu.
