Osman Ulubas Ilkokulu Ve Ortaokulu'nun Temeli Atildi

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin de katildigi törenle Kayseri Valiligi, Büyüksehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Milli Egitim Müdürlügü ve Hayirsever Osman Ulubas’in is birligi ile ilkokul ve ortaokulunun temeli atildi.

Osman Ulubas Ilkokulu Ve Ortaokulu'nun Temeli Atildi
Melikgazi ilçesi Kösk Mahallesi’nde Kayseri Valiligi, Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve hayirsever is birligi ile hayata geçirilecek Osman Ulubas Ilkokulu ve Ortaokulu Temel Atma Töreni’ne Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TOKI Baskani Ömer Bulut, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari, hayirsever Ulubas ailesi ve il protokolü katildi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi mehteran takimi gösterisi, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende konusan Baskan Büyükkiliç, “Sevgili gençler sizleri tebrik ediyorum. Osman Ulubas gibi bir büyügümüzün yaptirdigi okulda okuyorsunuz. Egitim camiamizin yüzü akisiniz, sizleri kutluyorum” dedi.

Büyükkiliç, Kayseri’de yine güzel bir projenin örnegini yasadiklarini vurgulayarak; “Hayirseverlerimizle, yerel yönetimlerin dayanisma içerisinde, sayin bakanlarimizin önderliginde bu güzel çalisma yapiliyor. Hayirli, ugurlu olsun. Melikgazi Belediyemizin kiymetli ekibini tebrik ediyorum. Her zamanki gibi güzel bir ise imza atiliyor. Sehrimize hayirli olsun, egitim camiamizin daha mükemmele ulasmasina vesile olsun” diye konustu.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki de hayirseverligin önemine vurgu yaparak, insana, egitime yatirim yapilmasini anlatti. Bakan Özhaseki, “Egitime yapilan yatirim hayirlarin en güzeli olsa gerek diye düsünüyorum. Osman amcaya çok tesekkür ediyorum. Allah kesesine bereket versin” diyerek emegi geçenlere tesekkür etti. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise; “Biraz önce 618 konutluk bir kentsel dönüsüm projesinin temel atma törenindeydik. Su dakikada yine baska bir kompleksin temel atma törenindeyiz. Allah yapandan, yaptirandan, araci olandan, emegi geçen herkesten razi olsun” seklinde konustu.

Kayseri’de çok güzel birlik ve beraberlik oldugunu söyleyen Ersoy, “Cumhur ittifaki ile birlikte çok güçlü ve koordineli bir sekilde inanmis ve azmetmis kadrolarla hizmet yarisi oldugunu görüyorum” ifadelerini kullandi. Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, 3 yil önce Büyüksehir Belediyesi’nin yapmis oldugu Spor Salonu içerisinde bu programi gerçeklestirdiklerini belirterek, “Temelini atacagimiz yer aslinda vakif ile ortak olunan bir arsaydi. 8 bin metrekaresi milli emlaka ait, Sibel hanima tesekkür ediyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimin destegiyle, 8 bin metrekarelik alani böldük, okul alanina çevirdik. Osman Ulubas kampüsü olacak” dedi.

Hayirsever Osman Ulubas ise herkese ayri ayri tesekkür ederek, sicak ve samimi bir konusma yapti. Konusmalarin ardindan, çiçek takdimi yapilirken, daha sonra protokol üyeleri tarafindan dualar esliginde butona basilarak projenin temeli atildi.

Temeli atilacak okulun peyzaji ve çevre düzenlemesi Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak.
Kaynak: İHA