Büyüksehir Belediyesinden Ögrencilere Ikram

Malatya Büyüksehir Belediyesi, 100. Yil Il Halk Kütüphanesi’nde ders çalisan binlerce ögrenciye ikramlarda bulundu.

Büyüksehir Belediyesinden Ögrencilere Ikram
Malatya Büyüksehir Belediyesi sosyal belediyecilik alaninda ihtiyaç sahibi vatandaslara yönelik olarak sosyal yardimlarda öncü olmaya devam ediyor. Son yillarda sosyal belediyecilik adina yaptigi yatirim, hizmet ve uygulamalari her geçen yil artiran Büyüksehir Belediyesi, 100. Il Halk Kütüphanesi’ndeki ögrencilere yönelik baslattigi çorba, pogaça, simit, çay ikramlarini sürdürüyor.

Malatya 100. Yil Il Halk Kütüphanesine gelen ögrencilerin beslenmelerine bir nebze de olsa katkida bulunmak amaciyla bu uygulamayi baslattiklarini belirten BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palanci, kütüphaneye gelen her ögrencinin ikramlardan faydalanabilecegini söyledi.

Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in talimatlariyla çorba, simit, pogaça gibi ikramlar yaptiklarini belirten Palanci, “Sicak pogaça, simit, çay, kek ve çorba gibi ikramlarimizin yapilma sebebi ise ders çalismaya gelen ve özellikle konteyner kentlerden kütüphaneye gelen ögrencilerimizin beslenmesine katkida bulunmaktir. Il Halk Kütüphanesi’nin açilisindan itibaren ögrencilerimize ücretsiz olarak çorba, simit, pogaça ve çay dagitimini baslatmistik. Kütüphanedeki ögrencilerimize ikram hizmetlerimiz devam ediyor ve devam de edecek. Sadece ihtiyaç sahibi ögrencilerimiz degil kütüphanede ders çalisan ve kütüphanede hizmet alan bütün ögrencilerimize ikram hizmeti veriyoruz. Il Hak Kütüphanesine günlük bin, bin 100 ögrenci arasinda ögrenci ziyarette bulunuyor. Çocuklarimiza egitim hayatlarinda basarilar diliyoruz. Her zaman çocuklarimizin yaninda olacagimizi belirtmek istiyorum. Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Selahattin Gürkan’a da bu duyarliligi ve ögrencilerimize verdigi desteklerden dolayi tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA