Baskan Dinçer, Son Yolculuguna Ugurlandi

Yapilan karaciger naklinin ardindan kontrol için gittigi hastanede agirlasan ve hayatini kaybeden Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer (50), son yolculuguna ugurlandi.

Baskan Dinçer, Son Yolculuguna Ugurlandi


Geçtigimiz yil karacigeri iflas eden ve yapilan nakil ile hayata tutunan Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer’e nakile bagli göbek fitigi teshisi kondu. Tekrar ameliyata alinan Dinçer, yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Nakilden sonra 22 ay dayanabilen Baskan Dinçer’in ani ölümü ailesi ve Çinelileri yasa bogarken, düzenlenen törenle Dinçer, son yolculuguna ugurlandi.

Memleketi Çine’ye getirilen Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer’in naasi ilk önce Sevketiye Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Helallik alinmasinin ardindan Dinçer, belediye binasi önüne sirenler esliginde getirildi.

Çine Ilçe Müftüsü Yahya Ofsin tarafindan kildirilan cenaze namazinin ardindan, Baskan Dinçer, gözyaslari içinde Evciler Mezarligi’na getirildi.

Son yolculuguna ugurlanan Dinçer’in mahalle mezarliginda defnedilmesinin ardindan, törene katilan vatandaslar, acili aileye taziyelerini iletti. Dinçer’in esi Tuba Dinçer ve kizlari ayakta durmakta güçlük çekerken, sevenleri gözyaslarina hakim olamadi.

Törene AK Parti ve CHP Aydin milletvekilleri, Çine Kaymakami Murat Büyükköse, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, ilçe belediye baskanlari, siyasi parti temsilcileri ile Dinçer’in ailesi ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA