Sancaktepe'de Makas Atan Araç Refüje Çarparak Durabildi Açiklamasi 1 Agir Yarali

Sancaktepe’de makas atarak ilerleyen araç, kontrolden çikarak orta refüje çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsünün iki ayagi da koptu.

Sancaktepe'de Makas Atan Araç Refüje Çarparak Durabildi Açiklamasi 1 Agir Yarali
Olay, saat 23.00 siralarinda Istanbul Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, Sekmen Caddesi, Kartal istikameti üzerinde yasandi. Iddiaya göre Mikail Caska’nin hakimiyetindeki 34 SN 025 plakali araç cadde üzerinde makas atarak ilerlerken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yolun ortasindaki refüje vurup, ardindan kaldirama çikarak durabildi. Kazada araç sürücüsü Mikail Caska’nin iki ayagi da koptu. Çevredeki vatandaslar tarafindan saglik ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri iki ayagi kopan Mikail Caska’yi Sehit Prof. Dr. Ilhan Varank Sancaktepe Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Polis ekipleri kazanin yasandigi yol üzerinde trafigi kontrollü bir sekilde ilerletirken, olayla ilgili de inceleme baslatti.

Olayi gören çevredeki vatandaslardan Ali Aydinlar, "Bu araç sollama yaparak geliyordu. Bariyere vurdu. Biz polise haber verdik. Yolu kontrol etmeye çalistik. Adamin ayagi koptu. Müdahale ettiler. Ayagini yanina koydular. Dayisi da geldi olay yerine ama çok hizliydi ve makas atarak geliyordu" dedi.

Kaynak: İHA