Maltepe'de Tekel Bayisine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir Yarali

Maltepe’de bir tekel bayisine silahli saldiri düzenledi. Olayda bir kisi agir sekilde yaralandi. Silahli saldiriyi gerçeklestiren kisiler ise güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Maltepe'de Tekel Bayisine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir Yarali
Olay, dün 17.30 siralarinda Istanbul Maltepe ilçesi Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yasandi. Iddiaya göre cadde üzerinde tekel bayi isletmeciligi yapilan bir dükkana, aksam saatlerinde plakalari ögrenilemeyen 3 motosikletli, dükkanin önünden hizla geçtikleri sirada motosikletin üzerinden silahla 4 el ates etti. Silahtan çikan mermilerden 1 tanesi dükkanda çirak olarak çalisan, ismi ögrenilemeyen bir kisiye denk geldi. Merminin denk geldigi kisi agir sekilde yaralandi. Çevredeki vatandaslar tarafindan polis ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ekipleri ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali vatandasi Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’ne kaldirdi. Yasanilan olay güvenlik kamerasina anbean yansirken, olay yerine gelen polis ekipleri ise silahli saldiriyla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA