Projelere Destek Için Ankara'da Bir Araya Geldiler

Bilecik’in Osmaneli ilçe Belediye Baskani Münür Sahin, devam eden ve baslayacak olan projeler için Ankara’da AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ile bir araya geldi.

Projelere Destek Için Ankara'da Bir Araya Geldiler
Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, kapali yüzme havuzu, hali sahalar, kültür merkezi, millet bahçesi, günes enerjisi, daha devam eden ve baslayacak projeler için Ankara’da bakanliklarda ve kurumlarda bir takim temaslarda bulundu. Her konuda Osmaneli’ne destek olan ve Osmaneli projelerini yürüten önceki dönem Bakan, Milletvekilimiz Halil Eldemir’in organizasyonunda projeler için görüsmelerde bulundu.

Baskan Sahin, yaptigi açiklamada, ”Örnek projelerle her konuda öncü olan Osmaneli Belediyesi yaklasan seçimlere ragmen önceligini yatirimlara ayiriyor. Osmaneli halkinin beklentilerinin üzerinde hizmetleri hayata geçiren belediyemiz bugünde Milletvekilimiz Halil Eldemir’in destekleri ile ilçemiz için bakanliklardan güzel haberlerle dönüyoruz. Milletvekilimiz Halil Eldemir’e ve bakanlarimiza Osmaneli projelerine yardimlari için tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA