Esenyurt'ta Özel Bireyler Doyasiya Eglendi

Esenyurt Belediyesi’nin 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla düzenledigi yemek ve sahne gösterilerinin de oldugu programda özel bireyler aileleriyle birlikte doyasiya eglendi.

Esenyurt'ta Özel Bireyler Doyasiya Eglendi
Esenyurt Belediyesi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsaminda anlamli bir program düzenledi.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik belediye bünyesindeki halk oyunu ekibinin muhtesem gösterisiyle basladi.

Ardindan Engelsiz Sanat Atölyesi müzik grubu izleyenlere cosku dolu anlar yasatirken müzik ögretmenlerinin sahne gösterisi ise keyifli anlara sahne oldu. Siir yarismasinda Türkiye’yi temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan özel birey Yunus Kara’nin programda okudugu “Asil En Büyük Engel Sevgisizliktir” siiri büyük alkis topladi.

“Belediyeler olarak da sizlere borçluyuz”

Sahnede konusma yapan Baskan Yardimcisi Halis Simsek, “Devlet ve belediyeler topyekün size borçludur. Sizler alacaklisiniz. Kent yasaminda en çok sorunlari sizler yasiyorsunuz. Ama buna ragmen çok güzel basari hikâyelerinizin oldugunu da biliyorum. Bir kent kurgulanirken sizlerin de yasayabilecegi sorunlar göz önüne alinmali. Belediyeler olarak da sizlere borçluyuz. Bu güçlüklere ragmen gösterdiginiz çabaya tesekkür ediyorum” dedi.

“Çok kiymetliydi bizler için”

Böyle bir günde hatirlandiklari için mutlulugunu dile getiren özel birey babasi Serafin Balikçi, “Çok memnun kaldik. Çok kiymetliydi bizler için. Böyle bir günde bizi unutmayip davet ettigi için Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum. Insallah hiçbir çocugumuz bakima muhtaç kalmaz. Kendi ayaklari üzerinde durmayi basarir” diye belirtirken özel birey Simge Mercan ise sunlari söyledi: “Program çok güzel, mutlu oldum. Böyle güzel seyleri hep bekleriz”
Kaynak: İHA