Baskan Sandal Açiklamasi '45 Yillik Sorunu Çözüyoruz'
Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Gümüspala ve Nafiz Gürman’da esnaf ve vatandaslarla bulustu, belediyenin sürdürdügü yol ve kaldirim çalismalarini inceledi. Baskan Sandal, "Bölgenin 45 yillik; yol, kaldirim ve trafik sorunlarini çözüyoruz. Gücümüzü ve enerjimizi halktan aliyor, Bayrakli için her zaman en iyisini yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Bölgenin en temel sorunu olan ulasim ve kaldirim konularinda önemli adimlar attiklarini belirten Baskan Sandal, "Gümüspala’nin otopark ve trafik sorununu hafifletmek için projeler tamamlandi. Çok kisa sürede çalismalar baslayacak. Kaldirim ve yaya yollari Izmir Büyüksehir Belediyemizin de destekleriyle yenilenecek. Bayrakli Belediyesinin kaldirim yenileme
çalismalari Nafiz Gürman Atatürk Caddesinden basladi.
Neredeyse 45 yillik sorunu çözüm asamasina biz getirdik. Yapilan çalismalarin vatandaslarimiz tarafindan memnuniyetle karsilanmasi dogru bir noktaya parmak bastigimizin göstergesi. Bayrakli; yollari, kaldirimlari, meydanlari ve çevre düzenlemeleriyle örnek bir ilçe haline geldi” dedi.
