Muhtarlar Dart Turnuvasinda Bulustu
Tepebasi Belediyesi’nin muhtarlar arasindaki dayanisma ve birliktelik duygusunu pekistirmek amaci ile düzenledigi ve geleneksellesen dart turnuvasi, renkli görüntülere sahne oldu. Turnuva Baskan Ataç’in atisi ile basladi.

Turnuvaya Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’in yani sira Eskisehir Muhtarlar Dernegi Baskani Hasan Güler de katildi.
Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda düzenlenen turnuva, Baskan Ataç’in atisi ile basladi.
Baskan Ataç, turnuvaya katilan muhtarlara basarilar dileyerek, "Muhtarlarimiz ile sürekli bir araya gelerek fikir alisverisinde bulunuyoruz. Bugün de dart turnuvasinda bir araya geldik. Muhtarlarimiz arasinda dayanismayi ve birlikteligi pekistirmek için de her yil turnuva düzenliyoruz. Bugün de gelenek haline getirdigimiz turnuvamiza katilan muhtarlarimiza basarilar diliyorum" dedi.
Turnuva neticesinde birinciligi Hacialibey Muhtari Selma Yavas, ikinciligi geçen yilin sampiyonu Karadere Muhtari Hayri Öner, üçüncülügü ise Haciseyit Muhtari Münir Çorakbas kazandi.
Çiçek ve katilim belgelerinin takdim edildigi etkinlikte katilimci muhtarlar da, Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.
