Isparta'da Otomobiller Çarpisti Açiklamasi 1 Kisi Öldü, 1'I Doktor 3 Saglikçi Yaralandi

Isparta’da iki otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen feci kazada 1 kisi hayatini kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Bashekimi Doktor Emre Ruhi Göçmen’in de bulundugu 4 kisi yaralandi.

Isparta'da Otomobiller Çarpisti Açiklamasi 1 Kisi Öldü, 1'I Doktor 3 Saglikçi Yaralandi
Kaza, Keçiborlu-Uluborlu kara yolu Ileydagi köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 66 LB 721 plakali Feyzullah Canbas’in (30) idaresindeki otomobil, karsi yönden gelen 32 AY 905 plakali Uluborlu Devlet Hastanesi’nde Acil Tip Teknisyeni Ali Y. (24) hakimiyetindeki otomobil ile çarpisti. Meydana gelen kazada sürücü Feyzullah Canbas olay yerinde hayatini kaybetti. Sürücü Ali Y. ile ayni araçta yolcu olarak bulunan ayni hastanede görevli paramedik Ahmet U. (30), doktor Emre Ruhi G. (30) ve Dilara B. (22) yaralandi. Çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. ihbarla birlikte bölgeye çok sayida saglik, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralilar, olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Süleyman Demirel Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi ve Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

Kazada hayatini kaybeden Feyzullah Canbas’in Uluborlu Milli Egitim Müdürlügü’nde görevli memur oldugu ögrenildi. Canbas’in cenazesi savcilik incelemesinin ardindan hastane morguna götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA