Istanbul'da Firtina Etkisini Sürdürüyor Açiklamasi Kagithane'de Bir Binanin Çatisi Uçtu

ISTANBUL Istanbul’da kent genelinde etkili olan siddetli rüzgar ve yagisin etkisiyle bir binanin çatisi uçtu. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadi.

Istanbul'da Firtina Etkisini Sürdürüyor Açiklamasi Kagithane'de Bir Binanin Çatisi Uçtu


Olay saat 04.00 siralarinda Kagithane Talatpasa Mahallesi Semavi Sokak’ta meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün uyarilarinin ardindan Istanbul’da gece saatlerinde siddetli rüzgar ve yagis etkisini gösterdi. Siddetli rüzgar ve yagisin etkisiyle Kagithane Talatpasa Mahallesi’nde bulunan 6 katli bir binanin çatisi uçarak sokakta park halinde bulunan otomobillerin üzerine düstü. Çatinin uçtugunu gören, yan binadaki bir vatandas itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri tarafindan çevrede güvenlik önlemleri alinirken itfaiye ekipleri çatida risk teskil eden diger parçalari kontrol altina aldi.

Çatidan kopan parçalar sokakta park halinde bulunan 34 FB 5355 ve 34 FAP 185 plakali araçlarin üzerine düstü. Olayda ölen ya da yaralanan kimse olmazken araçlarda ve binada maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri sokagi insan ve araç girisine kapatirken itfaiye ekipleri çatidan uçan parçalari olay yerinden kaldirdi.
Kaynak: İHA