Polise Mukavemet Eden Süpheli Sahis Tutuklandi

Konya’nin Aksehir ilçesinde çocugunun bir otelde oldugunu belirterek polise sikayette bulunan bir sahis, götürüldügü otelde görevlilerle girdigi tartismada kendisine müdahale etmek isteyen polise mukavemet edince gözaltina alindi. Sahis sevk edildigi mahkemece tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, polis merkezine müracaat eden N.B. isimli sahis, çocugunun bir otelde oldugunu söyleyerek polisten yardim istedi. Polis ekipleri ile birlikte otele giden N.B., burada otel görevlilerine zorluk çikarip taskinlik yapti. Sahsa müdahale eden polislere de direnen ve saldiran N.B. polisler tarafindan zor kullanilarak etkisiz hale getirildi.

Otelde bulunan çocugu da ekipler tarafindan alinan N.B., doktor raporu için götürüldügü Aksehir Devlet Hastanesinde de taskinliklarina devam edip görevlilere saldirinca gözaltina alindi. Yapilan saglik kontrolünde N.B.’nin 188 promil alkollü oldugu tespit edildi. Süpheli N.B. hakkinda görevli memura mukavemet, görev yaptirmamak için direnme suçlarindan islem yapildi. Hakkinda yapilan islemlerin ardindan Aksehir Cumhuriyet Bassavciligina sevk edilen N.B., savcilik sorgusunun ardindan tutuklanma talebiyle sevk edildigi Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Aksehir Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA