Çekmeköy'ün Genç Belediye Baskan Aday Adayi Yogun Mesaisine Devam Ediyor
AK Parti’den 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adayligi basvurusu yapan Çekmeköy Belediye Baskan Yardimcisi ve AK Parti Grup Baskanvekili Fatih Sirmaci, ilçede gezilmedik sokak, sikilmadik el birakmiyor. Siyasi parti temsilcilikleri, sivil toplum kuruluslari, mahalle muhtarlari, kanaat önderleri, is adamlari ve is yerlerini ziyaret eden Sirmaci, hane ve esnaf ziyaretlerinde ise vatandaslarla bulusuyor.

Sahada hummali çalismalari ve ziyaretlerini sürdüren Fatih Sirmaci, ilçenin sevilen simalari ve kanaat önderlerinden olan Mustafa Ceylan, Kadir Yüzbasioglu, Cahit Sariçiçek ve Abdullah Tanriverdi’yi, AK Parti Çekmeköy belde kurucularindan Ahmet Lapaci’yi, AK Parti Çekmeköy Kurucu Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Sirin’i, AK Parti Çekmeköy Belde Baskanlarindan Metin Öztürk’ü ve AK Parti Tasdelen belde kurucularindan Erol Senlik’i ziyaret etti. AK Parti Tasdelen Kurucu Belde Baskani rahmetli Sait Yurttapan’in oglu Gökhan Yurttapan’i ve ailesini de ziyaret eden Fatih Sirmaci, "Ilçemizin geçmisinde kurulusunda emegi olan, yaptiklari ve yapacaklariyla her alanda tecrübelerinden faydalandigimiz kiymetli büyüklerimizi ziyaret edip, adaylik sürecimizi degerlendirdik. Ilçemizde emegi olan ve ebediyete ugurladigimiz emektarlarimizin ailelerini de ziyaret edip, hayir dualarini aldik. Tecrübelerinden istifade ettigimiz kiymetli büyüklerimize yaklasimlari ve önerileri için tesekkür ediyorum" dedi.
21 mahalle muhtariyla bulustu
“Mevcutta da Çekmeköy’de bir uyum içinde çalistigimiz 21 mahallemizin muhtarlari yerel yönetimde yaptiklari çalismalarla belediyeler ve halk arasinda zaman zaman köprü olmanin ötesinde hizmetlerin sekillenmesinde büyük önem tasiyorlar" diyen Fatih Sirmaci, "Muhtarlarimizla koordineli çalisarak Çekmeköy’ümüzün marka degerini hep birlikte artiracagiz. Bugün samimiyetle ilerleyen bu dayanismamiz insallah devam edecek ve ilçemize hep birlikte hizmet edecegiz“ dedi.
Belediye Baskan Aday Adayi Fatih Sirmaci ayrica, Sultançiftligi Mahallesi’nin eski muhtari Erdem Agirkaya’yi da ziyaret etti.
Hemsehri dernekleri ve sivil toplum kuruluslarina ziyaret
Yogun mesaisi esnasinda yaptigi ziyaretlere hemsehri dernekleri ve sivil toplum kuruluslarini da ekleyen Fatih Sirmaci, dernekleri ziyaret ederek sehrin nabzini tutuyor. Toplumun tüm kesimlerinin görüslerini dinleyerek, ortak çözüm yollari bulmaya ve yol haritasi çizmeye odaklanan Sirmaci, "Hep birlikte daha güçlü, daha katilimci bir sehir için çalismaya devam edecegiz. Sivil toplum kuruluslari ile is birligi içinde toplumun ortak sorunlarina çözüm odakli projeler gelistirmeyi amaçliyoruz" dedi.
Sirmaci, kisa bir süre içinde Tokat, Kars, Sinop, Artvin derneklerini ve Tügva Çekmeköy’ü de ziyaret etti. Ilçede bulunan tüm hemsehri dernekleri ve sivil toplum kuruluslarini ziyaret etmeye devam eden Sirmaci, esnaf ve hane ziyaretlerini de sürdürüyor.
