Vali Ünlü Alasehir Ve Sarigöl'de Incelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Enver Ünlü Alasehir ve Sarigöl ilçelerinde incelemelerde bulunarak ilçelerde ziyaretlerde bulundu.

Manisa Valisi Enver Ünlü ilçe ziyaretleri kapsaminda Alasehir ve Sarigöl ilçelerinde temaslarda bulundu.

Alasehir ilçesine ziyaret

Ilçe ziyaretleri programi kapsaminda Alasehir ilçesini ziyaret eden Vali Enver Ünlü ilk olarak Sehit Polis Memuru Hüseyin Simsek’in ailesine ziyarette bulundu. Vali Ünlü, daha sonra Alasehir Kaymakamligi, Alasehir Belediyesi Alasehir Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Egitim Alay Komutanligi’ni ziyaret etti. Vali Ünlü ilk olarak Baris Pinari Harekâti kapsaminda Firat Kalkani Harekâti Bölgesinde düzenlenen operasyonlarda Sehit olan Özel Harekât Kidemli Baspolis Memuru Hüseyin Simsek’in ailesine ziyarette bulundu. Sehidimizin kiymetli annesi Cennet Simsek ve ailesi ile sohbet eden Vali Ünlü, hatirlarini sorarak sehidimizin hatirlarini dinledi.

Sehitlerimizin ailelerini kendi aileleri olarak gördüklerini ifade eden Vali Ünlü, vatan ve bayrak gibi mukaddesatlarimiz ugruna hiç çekinmeden canlarini feda eden sehitlerimizin hakkinin ödenemeyecegini, devletimizin sehit ailelerinin her zaman ve her sekilde yanlarinda oldugunu söyledi.

Vali Ünlü, sehidimizin annesi Cennet Simsek ve ailesine saglikli ve hayirli bir ömür temennisinde bulundu.

Vali Ünlü, sehit ailesini ziyareti sonrasi Alasehir Kaymakami Alper Faruk Güngör’e ziyarette bulundu. Kaymakam Güngör ve personeli tarafindan karsilanan Vali Ünlü, ilçenin genel durumu, yürütülen kamu hizmetleri ve ilçede yapilmasi planlanan projelere iliskin bilgi aldi. Kaymakam Güngör ve personeline çalismalarinda basarilar dileyen Vali Ünlü, is ve islemleri için Kaymakamlikta bulunan vatandaslarla sohbet etti. Vali Ünlü Kaymakamlik ziyareti çikisinda teneffüste bulunan Cumhuriyet Ilkokulu ve Ortaokulu ögrencileri tarafindan büyük bir sevgi gösterisi ile karsilandi. Vali Ünlü, ögrencilerin yanina giderek sohbet etti, fotograf çektirdi.

Vali Enver Ünlü Alasehir ilçesi ziyaretinde Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu’na da ziyaret gerçeklestirdi. Vali Ünlü, Baskan Öküzcüoglu ve personeli tarafindan karsilandi. Ziyarette Baskan Öküzcüoglu belediye tarafindan ilçede yürütülen çalismalar ve projelere iliskin Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Vali Ünlü, Baskan Ahmet Öküzcüoglu ve personeline çalismalarinda basarilar diledi.

Ilçe Jandarma Komutanligi, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Egitim Alay Komutanligi’ni da ziyaret eden Vali Ünlü, ilçede yürütülen asayis ve güvenlik çalismalari hakkinda bilgi aldi. Ilçenin güvenligi ve asayisinden sorumlu görevi basindaki personele çalismalarinda basarilar diledi.

Vali Enver Ünlü, Alasehir Ilçesi ziyaretinde Is Insani Ali Uçak’i ziyaret etti. Ali Uçak, üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Ünlü’ye yapmis olduklari faaliyetler hakkinda bilgi verdi.

Sarigöl ilçesini ziyaret

Ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Enver Ünlü, Sarigöl ilçesine de ziyarette bulundu. Sarigöl ilçesini ziyaretinde ilk olarak Sarigöl Kaymakamligi’ni ziyaret eden Vali Ünlü, Kaymakam Ali Arikan, kurum müdürleri ve çocuklar tarafindan çiçeklerle karsilandi. Kaymakam Arikan Vali Ünlü’ye ilçenin genel durumu, yapilan çalismalar ve ilçedeki projelere iliskin bilgi verdi. Vali Ünlü, Kaymakam Arikan ve personele çalismalarinda basarilar diledi.

Vali Ünlü daha sonra Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk’u ziyaret etti. Baskan Selçuk, Sarigöl ilçesinde belediye tarafindan yapilan çalismalar ve projeler hakkinda Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Vali Ünlü Baskan Selçuk’a ve belediye personeline çalismalarinda basarilar diledi.

Vali Enver Ünlü, Sarigöl ilçesi ziyaretini vatani görevi sirasinda PKK terör örgütüne yönelik Siirt Ili Eruh Ilçesi Girekelhe Tepe bölgesinde yürütülen iç güvenlik harekâti sirasinda terör örgütü tarafindan daha önceden araziye dösenen patlayici maddenin infilak etmesi sonucu sehit olan Jandarma Er Feyzi Tekes’in ailesini ziyaret ederek tamamladi.

Ziyarette Vali Ünlü, Sehit Jandarma Er Feyzi Tekes’in kiymetli annesi Rukiye Tekes ve ailesi ile sohbet edip hatirlarini sordu. Aziz Sehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve sükranla andiklarini ifade eden Vali Ünlü, “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her firsatta sizlerin yaninda olmaya çalisiyoruz. Devletimizin kapilari sizlere her zaman açiktir.” dedi.

Kaynak: İHA