Kadiköy'de Alkollü Sürücü Dehset Saçti Açiklamasi 1 Agir Yarali

Kadiköy’de alkollü sürücünün kullandigi araç asiri hiz nedeniyle kontrolden çikarak park halindeki bir araca ve seyir halindeki ticari taksiye çarpti. Kazada 1 kisi agir sekilde yaralandi.

Kadiköy'de Alkollü Sürücü Dehset Saçti Açiklamasi 1 Agir Yarali
Olay, saat 01.00 siralarinda Istanbul Kadiköy ilçesi, Fener Kalamis Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgilere göre Ömer Cenk Koç hakimiyetindeki 34 TP 8107 plakali araç süratle seyir halindeyken, sürücüsünün alkollü olusundan ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce seyir halindeki B.B. hakimiyetindeki 34 TGL 89 plakali ticari taksiye, ardindan da park halindeki 34 AGU 799 plakali araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle ticari taksi kaldirima çikarken, park halindeki araç ise yaklasik 20 metre sürüklenerek ters döndü. Kazada ticari taksi soförü B.B. agir sekilde yaralandi. Çevredeki diger sürücüler tarafindan saglik ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi, itfaiye ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali sürücüyü hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri ise BMW sürücüsü Ömer Cenk Koç’a alkol testi yapti. 0.55 promil alkollü çikan sürücüyü polis ekipleri karakola götürürken olayla ilgili de inceleme baslatti.
Kaynak: İHA