Cinayet Zanlisi 600 Saatlik Güvenlik Kamerasi Görüntüsü Izlenerek Yakalandi

Izmir’in Buca ilçesinde, bir araca yönelik düzenlenen ve 1 kisinin öldügü, 2 kisinin de yaralandigi silahli saldiri olayinda süpheli, 150’ye yakin güvenlik kamerasinin 600 saatlik görüntüsü izlenerek yakalandi.

Cinayet Zanlisi 600 Saatlik Güvenlik Kamerasi Görüntüsü Izlenerek Yakalandi
Olay, dün, saat 09.00 siralarinda Kozagaç Mahallesi 232. Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, 35 DJE 93 plakali hafif ticari araca yaklasan motosikletli Ö.M. (26), yanindaki tabancayla araçta bulunan sahislara ardarda ates etti. Araçta bulunan E.G. (25), Altay A. (22) ve agabeyi Çagatay Arpaz (33) vücutlarina isabet eden mermiler ile yaralandi. Çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirirken, süpheli hizla olay yerinden kaçti.

Yaralilarin tedavileri sürüyor

Ihbar üzerine gelen polis ekiplerince çevre güvenligi alinirken, saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemelerde Çagatay Arpaz’in hayatini kaybettigi belirlendi. Arpaz’in kardesi Atay A. ile arkadasi E.G., yarali olarak hastaneye kaldirildi. Yaralilarin hastanedeki tedavilerinin sürdügü ögrenildi.

150’ye yakin güvenlik kamerasi incelendi

Cinayet Büro Amirligince olayin aydinlatilmasina yönelik yapilan çalismalarda; 150’ye yakin güvenlik kamerasinin 600 saatlik görüntüsü izlenerek olayi gerçeklestiren kisinin motosikleti kullanan Ö.M. (26) oldugu tespit edildi. Olaydan sonra üç farkli araç degistirerek Ürkmez Mevkiisine saklandigi tespit edilen zanli, gece saatlerinde yapilan operasyonda suç aleti tabanca ile birlikte yakalandi. Süpheli gözaltina alinarak emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA