Baskan Kadir Kara, Ögrencileri Yerli Ve Milli Otomobil Togg Ile Gezdirdi
Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yil dönümü programina katilmak üzere, kurum makam araci olan yerli ve milli otomobil Togg ile Il Milli Egitim Müdürlügü Kültür Sanat ve Kongre Merkezine geldi. Baskan Kadir Kara, burada kendisini karsilayarak, yerli ve milli otomobil Togg’a binmek isteyen ögrencileri kirmadi. Baskan ve ögrenciler Togg ile okul etrafinda tur atti.

Osmaniye Belediye Baskani Kadir Kara, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yil dönümü dolayisiyla, Il Milli Egitim Müdürlügü Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen salon programina kurum makam araci olan yerli ve milli otomobil Togg ile geldi. Araci ilk defa gören ögrenciler, yerli ve milli otomobil Togg’a büyük ilgi gösterdi. Program sonunda, araca binmek isteyen ögrencileri, Baskan Kadir Kara kirmadi. Türk mühendislerinin ve Türk sanayisinin eseri olan elektrikli otomobile binen ögrenciler, okul etrafinda birer tur atti. Otomobili çok iyi bulduklarini söyleyen ögrenciler, “Çok begendik, çok güzel mükemmel”, “Dünyanin en güzel arabasi” ve “Otomobilimiz yerli ve milli Togg” ifadelerini kullandi. Baskan Kadir Kara’yi ugurlayan ögrenciler, okullarina en kisa zamanda tekrar beklediklerini kaydetti.
Baskan Kadir Kara ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdigi muasir medeniyet hedefine uygun olarak son teknolojiyle üretilen, yerli otomobil Togg’u ögrencilerle bulusturmanin gururunu yasadiklarini söyledi.
Baskan Kara, “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz, yerli otomobilimiz Togg’a binme sansi taniyarak yakindan tanima firsati sunduk” diye konustu.
