Kars'ta Kütük Ev Alev Alev Yaniyor

Kars Valiligi tarafindan Çildir Gölü’nün, Kars’a bagli Arpaçay ilçesi sinirlarina kalan bölümünde yaptirilan ’’Kütük Ev’’ butik otel, cafe ve restoran alev alev yaniyor.

Kars'ta Kütük Ev Alev Alev Yaniyor
Dönemin Kars Valisi Rahmi Dogan tarafindan yaptirilan ve Kasim 2017’de hizmete açilan merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Kütük Ev’’de bilinmeyen bir nedenden dolayi yangin çikti.

Rüzgarin da siddetiyle büyüyen yangin bir anda Kütük Evi alevler içerisinde birakti. Yangin itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Kars Belediyesi ve Arpaçay Belediyesi itfaiye ekipleri, tamami tahtadan olusan yapida çikan yangin söndürmeye basladi.

Ancak bölgede etkili olan siddetli rüzgar itfaiye ekiplerinin isini zorlastiriyor.

Olay yerinde jandarma ekipleri ise güvenlik önlemi aldi. Itfaiye ekiplerinin söndürme islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA