Kilis'te Güven Ve Huzur Uygulamasi

Kilis’te güven ve huzur uygulamasinda 955 sahis ile 289 araç sorgulanirken, 2 araca bin 902 TL para cezasi kesildi. Yagma suçundan aranan 1 zanli ilgili birimlere teslim edildi.

Kilis'te Güven Ve Huzur Uygulamasi
Kilis Emniyet Müdürlügü ekipleri, kent genelinde huzur ve güven uygulamasini hiz kesmeden devam ediyor. Genel asayisin saglanmasi, kamu düzeninin devaminin saglanmasi, aranan sahislarin yakalanmasi ve önleyici tedbirler amaciyla 10 sabit nokta ve 9 yaya devriye olmak üzere toplam 19 farkli noktada uygulama yapildi. Il genelinde gerçeklestirilen uygulama sonucunda 955 sahis ile 289 araç sorgusu yapildi. Yapilan sorgulamalarin ardindan 2 araca toplam bin 902 TL trafik cezasi kesildi. Yagma suçundan aranan 1 zanli ilgili birimlere teslim edildi.

Kentte, benzer denetimlerin ve okul önlerinde belirli noktalarda denetimlerin daha da sikilastirildigini ve bu durumdan çok memnun oldugunu söyleyen vatandas, "Ben bu tür uygulamalardan çok memnunun. Madde bagimlisi olanlardan çocuklarimizi korumamiz gerekiyor. Çocuklarim ve torunlarim okula gidiyor bende çok endiseleniyorum ama emniyet ekiplerimizi orada gördügümden beri içim çok rahatladi. Çok tesekkür ederim, çocugumuzu ve bizi düsünen polislerden Allah razi olsun’’ dedi.

Kaynak: İHA