Ümraniye Belediyesi 2024 Bütçesi Kabul Edildi

Ümraniye Belediyesi’nin 5 milyar TL’lik 2024 bütçesi, AK Partili, MHP’li ve IYI Partili Meclis üyelerinin oylariyla kabul edildi. Baskan Ismet Yildirim, “Yeni bütçemizle birlikte Ümraniye’deki gelisim ve degisimin hizi daha da artacak” dedi.

Ümraniye Belediyesi 2024 Bütçesi Kabul Edildi
Ümraniye Belediyesi ekim ayi meclis görüsmelerinin üçüncü oturumu Meclis 1. Baskan Vekili Mucip Kopuz baskanliginda gerçeklestirildi.

Baskan Ismet Yildirim meclis toplantisinda, 2023’te Ümraniye’ye kazandirilan proje ve hizmetlerin detayli bir sunumunu yapti. Görüsmelerde ayrica 2024’te yapilmasi planlanan proje ve hizmetler hakkinda da bilgi verildi.

Yapilan görüsmelerde Ümraniye Belediyesi’nin 5 milyar TL’lik 2024 bütçesi, AK Parti, MHP ve IYI Partili Meclis üyeler’nin oylariyla kabul edildi. Toplam 26 kabul, 11 ret oyu ile kabul edilen bütçe görüsmesinde Baskan Yildirim, kisa bir degerlendirmede bulunarak, tesekkür konusmasi yapti. Baskan Ismet Yildirim, Ümraniye’nin gerek egitim, gerek sanayi, gerekse ticaret alanlarinda önemli bir lokasyon haline geldigini belirterek, çalismalara gece gündüz demeden devam edeceklerini söyledi.

Yildirim, Ümraniye’deki gelisim ve degisimin hizinin daha da artacaginin altini çizerek, “Bütçe görüsmelerimizde kabul oyu kullanarak destek veren tüm meclis üyelerimize tesekkür ediyorum. Yeni bütçemizin Ümraniye’mize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA