Taksim Ile Karaköy Arasi Için Turistten 400 TL Isteyen Taksiciye Ceza

Taksim’de yapilan ticari taksi denetiminde kurallara uymayan sürücülere ceza yazilarak, araçlari trafikten men edildi. Taksim’den Karaköy’e gitmek için turist yolcudan 400 TL istedigi belirlenen taksiciye ise 4 bin 64 TL para cezasi kesildi.

Taksim Ile Karaköy Arasi Için Turistten 400 TL Isteyen Taksiciye Ceza
Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerince yolcu seçen, taksimetre açmayan ve kurallara uymayan taksicilere yönelik denetim gerçeklestirildi.

Taksim’de yapilan denetimde, kural disi hareket ettikleri tespit edilen taksi sürücüleri denetim noktasinda durdurulup haklarinda islem yapildi.

Taksim’den Karaköy’e 400 TL istedi

Denetimde, taksimetre açmayarak Taksim ile Karaköy arasi yolculuk için turist müsteriden 400 TL ile isteyen taksici ile yolcu seçtigi belirlenen bir baska taksiciye 4 bin 64’er TL para cezasi kesildi. Bu kisilerin kullandiklari taksiler de trafikten men edildi. Öte yandan, görevi basindaki trafik polislerinin görüntüsünü çeken bir taksiciye ve ters dönüs yapan bir diger sürücüye de 436’sar TL ceza yazildi.

Yolcu seçen, taksimetre açmayan ve kurallara uymayan taksi sürücülerine yönelik denetimlerin artarak devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA