Önce Vatandasa Çarpti Sonra Hizla Kaçti

Atasehir’de süratli ilerleyen kamyonet, park halindeki aracina esyasini yüklemek isteyen vatandasa çarpti. Kazanin ardindan sürücünün kaçtigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Önce Vatandasa Çarpti Sonra Hizla Kaçti
Olay, saat 17.00 siralarinda Atasehir Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, 34 HA 4485 plakali kamyonet, cadde üzerinde hizla ilerlerken park halindeki aracina esyasini yüklemek isteyen vatandasa çarpti. Çarpmanin etkisiyle kafasini kamyonetin dikiz aynasina vuran vatandas yere düstü. Kazaya karisan kamyonet sürücüsü ise bir müddet duraksadiktan sonra ara sokaga girerek hizla uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olayi gören çevredeki vatandaslar yarali sahsa müdahale etti. Polis ekipleri kaçan sürücü için çalismasi baslatti. Yarali vatandas ise ambulansla hastaneye kaldirildi. Kazaya karisan sürücünün kaçis ani güvenlik kamerasina yansidi.

“Insanlarin toplanmasini görünce ara sokaga girerek kaçti”

Kazaya tanik olan vatandas Mustafa Sazar, “Ben burada dururken Ford Transit marka bir araba geldi. Yarali vatandas esyasini arabasina koymak isterken, kamyonet adama çarpti. Çarpmanin etkisiyle yere düstü. Ben hemen kostum kamyonet sürücüsü önce ara sokagin orada durdu, insanlarin toplanmasini görünce ara sokaga girerek kaçti. Daha sonra polis ve ambulans çagirdik, adam bilincini biraz kaybetmisti. Ben hemen buz getirdim sonra ambulans geldi ve götürdüler” dedi.

Kaynak: İHA