Baskan Sayir Açiklamasi 'Daima Çinarlarimiza Sahip Çikacagiz'

Dilovasi’nda 65 yas üstü vatandaslarla bir araya gelen Belediye Baskani Hamza Sayir, "Dilovasi Belediyesi olarak hedefimiz, insanimizin deger yargilari arasinda var olan yasliya sevgi, dayanisma ve saygi yaklasimini hissettirmektir. Daima çinarlarimiza sahip çikacagiz" dedi.

Baskan Sayir Açiklamasi 'Daima Çinarlarimiza Sahip Çikacagiz'
Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla Tavsancil’da organize edilen programa AK Parti Il yöneticileri Osman Akbulut ve Halil Ibrahim Arslan, MHP Ilçe Baskani Erdem Sitar, AK Parti Dilovasi Ilçe Baskan vekili Fazil Korkmaz, baskan yardimcilari, meclis üyeleri ve 65 yas üstü vatandaslar katildi.

Yaslilarin toplumun geçmisi ve kökleri oldugunu ifade eden Baskan Sayir, "Ayni zamanda da kusaklar arasinda bir köprüdür. Gençlerimize yol gösterici birer isik olan yaslilarimizin içinde bulundugu kosullari anlamaya çalisarak, onlara hizmet noktasinda azami gayret içerisinde olmaya çalisiyoruz" dedi.

Yasli bireylerin toplumla bütünlesmesi ve toplumda daha aktif rol oynamasi gerektiginin altini çizen Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, "Bilgi, birikim ve tecrübeleri ile her daim yolumuza isik tutan Dilovamizin çinarlari, kiymetli 65 yas üstü büyüklerimizle bir araya geldik. Rabbim, her birinin ömürlerine bereket versin. Dilovasi Belediyesi olarak hedefimiz, insanimizin deger yargilari arasinda var olan yasliya; sevgi, dayanisma ve saygi yaklasimini hissettirmektir. Dilovasi Belediyesi olarak daima çinarlarimiza sahip çikacagiz. Onlarin engin tecrübeleri ile toplumla bütünlesmesi ve toplumda daha aktif rol oynamasi bizler için çok degerlidir. Yasli berekettir, yasli tecrübedir. Ayrica geçmisine sahip çikamayan bir millet her zaman yok olmaya da mahkumdur. Öyle bir medeniyetten geliyoruz ki, bizim medeniyetimizde annenin, babanin eli öpülür ve anne cennet kokusudur. Baba arkamizda bir dag, bir çinardir" dedi.

Baskan Sayir, konusmasinin ardindan programa katilan vatandaslara günün anisina hediye takdim etti.
Kaynak: İHA