Rektör Turabi'den Ögrenci Evine Çat Kapi Ziyaret Açiklamasi 'Ev Tertemiz, Bal Dök Yala'

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi, ara sinavlar öncesinde ögrencilerin evlerine çat kapi ziyarette bulundu. Tasova ilçesinde gittigi bir evin temizligini görünce "Bal dök yala, o kadar temiz" seklindeki sözleriyle mutlulugunu yansitan Rektör Turabi, ögrencilerini ve onlari yetistiren annelerini kutladi.

Rektör Turabi'den Ögrenci Evine Çat Kapi Ziyaret Açiklamasi 'Ev Tertemiz, Bal Dök Yala'
Ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarinda temaslarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakki Turabi, Tasova MYO’da egitim gören Rayli Sistemler Elektrik ve Elektronik Programi 2. sinif ögrencileri, Konyali Serafettin Degirmenci ve Nigdeli Yusuf Özden’i kaldiklari evlerinde çat kapi ziyaret etti.

Ögrencinin annesiyle telefonda görüstü

Yusuf Özden’in annesiyle telefon görüsmesi yapan Rektör Turabi, “Onlar sizin yavrunuz. Ama bizim de su an emanet evlatlarimiz. Gözünüz arkada kalmasin. Evleri tertemiz. Haberiniz olsun. Bal dök yala, o kadar temiz. Cennet sizlerin ayaklari altinda ne yaparsak yapalim. Analarimizin hakkini hiçbir zaman ödeyemeyiz. Oglunuz dogru yerde” diye konustu.

Ziyarette rektör yardimcilari Prof. Dr. Murat Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Kizilkaya, genel sekreter Osman Akbas ile yüksekokul müdürü Dr. Ögr. Üyesi Ercan Sahin de yer aldi.
Kaynak: İHA