Hacilar'da Kentsel Dönüsüm Hizla Devam Ediyor

Hacilar’da kentsel dönüsüm projesinin ikinci etabinda 152 dairenin insaati hizla ilerliyor. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, insaatin ilerleyisi hakkinda bilgi almak amaciyla insaat alanini ziyaret etti.

Hacilar'da Kentsel Dönüsüm Hizla Devam Ediyor
Hacilar’da devam eden kentsel dönüsüm projesi, çevreye ve vatandaslarin yasam kalitesine olumlu katkida bulunmayi amaçlayan büyük bir adimi temsil ediyor. Hacilar Kentsel Dönüsüm Projesi, ikinci etap insaatinin hizla ilerledigini söyleyen Baskan Özdogan, "5 Eylül tarihinde baslayan ihale süreci, 23 Ekim itibariyle Baykar Insaat firmasi ile yapilan sözlesmeyle resmilesti. Bu süreçte, gerekli resmi islemler hizla tamamlandi ve su anda 152 dairenin insaatinin son asamalarina geçtik" dedi.

Hacilar Belediye Baskani Özdogan, AK Parti Ilçe Baskani Ahmet Övüç, meclis üyeleri ve parti teskilati ile birlikte proje alanini inceledi. Insaatin ilerleyisi hakkinda yetkililerden bilgi alan Baskan Özdogan, projenin hem çevresel sürdürülebilirlik hem de modern konutlara erisimi artirma potansiyeline sahip oldugunu belirtti.

Baskan Özdogan, burada yaptigi açiklamada, "Ikinci etap insaatimiz hizla ilerliyor. Baykar Insaat firmasi ile yapilan sözlesmenin ardindan simdi 152 dairenin son insaat asamalarina odaklaniyoruz. Bu daireleri bekleyen vatandaslarimiza en kisa sürede teslim etmek için elimizden gelen çabayi gösterecegiz" dedi.

Kentsel dönüsüm projesinin finansal destegi, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’nin destekleriyle olusturulan sanayi parselleri araciligiyla saglandigini belirten Özdogan, "Bakanligimizin bu finansal destegi, projenin basarisi için büyük öneme sahip ve bu nedenle bakanligimiza tesekkür ediyoruz. Sirasini bekleyen vatandaslarimizin, yeni sicak yuvalarinda huzur içinde yasamalarini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Insaatlarin kazasiz belasiz tamamlanmasi ve sirasini bekleyen insanlarin yeni evlerine kavusmalari için insaat firmasinin da elinden geleni yapacagini belirten Özdogan, konutlarin Hacilar için hayirli olmasini diledi.
Kaynak: İHA