Adana'da 63 Yasindaki Firinci Yaninda Çalisan Kiz Çocugunu Taciz Etti

Adana’da 63 yasindaki firinci, annesi ve babasi ayri oldugu için dedesinin yaninda yasayan ve okul harçligini çikarmak için firinda çalismaya baslayan 16 yasindaki kiz çocuguna “cinsel organin” göstererek taciz ettigi iddiasiyla tutuklandi. Kiz çocugu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.

Adana'da 63 Yasindaki Firinci Yaninda Çalisan Kiz Çocugunu Taciz Etti
Edinilen bilgiye göre, olay, Yüregir ilçesinde 28 Ekim günü meydana geldi. Iddiaya göre, anne ve babasi ayri oldugu için dedesinin yaninda yasayan 16 yasindaki lise 3. sinif ögrencisi E.A. bundan 3 ay önce okul harçligini çikarmak için bir firinda kasiyer olarak ise basladi.

Ilk baslarda her sey normal giderken, son bir haftada is yeri sahibi 63 yasindaki 3’ü kiz 4 çocuk babasi R.A. kiz çocugunu elle ve sözle taciz etmeye basladi.

Kiz çocugunun firin sahibini ittirmesine ve terslemesine ragmen bu devam etmeye basladi.

27 Ekim günü de kimse yokken bu kez firin sahibi pantolonunu yirtip kiz çocuguna cinsel organini gösterdi. 28 Ekim günü de firin sahibi yine cinsel organini kiz çocuguna gösterince bu kez E.A. bu anlari cep telefonuyla görüntüleyip polis merkezine giderek firincidan sikayetçi oldu. Bunun üzerine polis firina gelip yasli adami gözaltina aldi. Adliyeye sevk edilen yasli adam “çocuga cinsel istismar girisiminden” tutuklandi.
Kaynak: İHA