Annesini Biçakla Öldürdükten Sonra Intihar Etti

Ankara’da 25 yasindaki kiz, annesini biçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Annesini Biçakla Öldürdükten Sonra Intihar Etti
Edinilen bilgilere göre olay, 15.30 siralarinda Keçiören ilçesi Çaldiran Mahallesi 529. sokakta bulunan 3 numarali bir apartmanda meydana geldi. 2 numarali daireden gelen sesler üzerine apartmanda bulunan komsular polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, anne Ayse A.’nin mutfakta boyun ve sirt bölgesinden biçaklanarak öldügünü tespit etti. Ölen kadinin esi H.A. ve annesi Ü.A. ile yapilan görüsmede ise H.A., annesi ile birlikte saat 15.00 siralarinda ilaç yazdirmak için evden çiktiklarini, evde kizi Dilara A.’nin oldugunu ancak saat 15.45’te eve geldiklerinde esinin mutfakta kanlar içinde oldugunu, kizi Dilara’nin evde olmadigini ve bilgisinin olmadigini belirtti.

Iddialara göre, Dilara’nin bir erkek arkadasi vardi, annesi görüsmelerini istemedigi için kizina telefon vermiyordu ve kizi Dilara uyusturucu kullaniyordu.

Cinayetle ilgili sorusturma devam ederken, gelen yüksekten düsme ihbari üzerine polis ekipleri Baglarbasi Mahallesi’nde Dilara A.’nin insaattan düserek hayatini kaybettigini belirledi. Dilara’nin cebinden “Annemi öldürdüm intihar ediyorum” notu ile birlikte anne Ayse A.’nin öldügü adresin ve aile üyelerinin telefon numaralarinin yazili oldugu bir not çiktigi bilgisine ulasildi.
Kaynak: İHA