Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Bayrak Çagrisi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusunun 100. Yili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla ilçede bayrak asma kampanyasi baslatan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, ilçede bulunan tüm esnaflari gezerek Türk Bayragi dagitti.

Baskan Kaplan'dan Koçarli'ya Bayrak Çagrisi


“Türk Bayraksiz is yeri ve ev kalmasin” diyerek ilçede yasayan vatandaslara bayrak asmalari konusunda çagri da bulunan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Her yer Ay Yildizli bayrak olsun. Türkiye’nin 100. Yilini Ay yildizli bayraklarimiz ile karsilayalim” dedi.



Ilçede sokak sokak gezerek esnafla bulusan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Baskani Hüseyin Yaman ile birlikte kapsamli bir Türk bayragi hareketi baslatti. Kendi elleriyle esnaflara Türk Bayragi dagitan Baskan Kaplan, dagittigi bayraklarin ayni anda is yerlerinin en görünür yerlerine asilmasi konusunda da rica da bulundu.

Baslattigi bayrak kampanyasi için açiklama yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Meydanlarda, sokaklarda, is yerlerinde her yerde bayrak dagitiyoruz. Ilçemizin her yerini bayraklarla donatiyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yilini anli sanli Türk bayraklarimiz ile karsilamak istiyoruz. Sanli bayragimizi her yerde gururla dalgalandiracagiz. Rengini sehitlerimizin kanindan alan bayragimiz, bizim gurur kaynagimizdir. Bayragimiz, bizim en önemli birlestirici unsurumuzdur. Cumhuriyetimizin 100. Yili gibi önemli bir günde her evin balkonunda, her dükkanin önünde, arabalarda, sokaklarda bayragimizi görmek istiyoruz” dedi.



Baskan Kaplan ayrica, ilçe merkezi disinda ki mahallelerde de KOBEL ekiplerinin Türk Bayragi dagitimi gerçeklestirdigini ifade ederek, “Ilçemizde bayraksiz is yeri ve ev kalmayacak” dedi.



Türkiye’nin 100. Yil coskusunu hep birlikte yasayalim diyerek vatandaslara çagrida bulunan Baskan Kaplan, “Bizim halkimizdan bir istegimiz var. Bütün ev ve is yerleri bayraklarla donatilsin. Halkimizi, evlerini, sokaklarini, balkonlarini ve is yerlerini bayraklarla donatmaya ve Cumhuriyet’imizin 100. yilini coskuyla kutlamaya tüm hemserilerimizi davet ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA