Üniversite Ögrencileri Terörle Mücadele Ve Uyusturucu Hakkinda Bilgilendirildi

Bitlis Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele (TEM), Ahlat TEM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri açtiklari stantta üniversite ögrencilerini bilgilendirdi.

Üniversite Ögrencileri Terörle Mücadele Ve Uyusturucu Hakkinda Bilgilendirildi
Ahlat Meslek Yüksekokul önünde açilan stantta TEM personelleri tarafindan ögrencilere ‘El Ele Güvenli Gelecege’ projesi çerçevesinde örgütlerin gençlige duydugu ilginin sebepleri, terör örgütlerinin gençlerin hangi duygularini suiistimal ettigi ve kandirma metotlari ile ilgili bilgi verildi.

Narkotik sube personelleri de, ‘Saglikli Bir Toplum Gençligin Eseri Olacaktir’ projesi çerçevesinde ögrencilere uyusturucu madde bagimliligi, uyusturucuya baslama nedenleri, bagimlilik döngüsü, narkotik suçlarla mücadelenin önemi ve Içisleri Bakanligi tarafindan hazirlanan ‘Uyuma’ aplikasyonu hakkinda bilgi verildi.

Açilan stantta ögrencilerin sorularini yanitlayan TEM ve Narkotik Sube personelleri, daha sonra ögrencilere çesitli hediye ve ikramlarda bulundu.

Ahlat Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Koçak ise emniyet personellerine bu güzel etkinliklerinden dolayi tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA