Tekden Açiklamasi 'Dünya Mazlumlari Türk Gençligini Bekliyor'

Tekden Grup Yönetim Kurulu Baskani ve 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, Kariyer Günleri çerçevesinde Osman Ulubas Fen Lisesi ögrencileriyle bulusarak, ’’Hayatin Anlami ve Mücadele Ruhu’’ konulu konferans verdi.

Tekden Açiklamasi 'Dünya Mazlumlari Türk Gençligini Bekliyor'


Osman Ulubas Fen Lisesi Konferans salonunda gerçeklesen söylesiye Kayseri Il Milli Egitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kocasinan Ilçe Milli Egitim Müdürü Adnan Göllüoglu, yöneticiler, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Konferansinda bir hekim olarak basladigi yolda ülkesine hizmet etmek ideali ile siyaset, kültür, egitim gibi birçok alanda elde ettigi tecrübelerden, mücadeleden bahseden Kemal Tekden, ögrencilere tavsiyelerde bulunarak; milli tarih, milli kültür ve manevi degerler ile mücehhez bir yeni neslin önemine vurgu yapti. Hayatta en önemli seyin bir hedef istikametinde çok çalisarak, inanarak ve dik durarak yola devam etmek oldugunu ifade eden Tekden, Türkçenin önemine de deginerek, Dirilis Ertugrul, Askin Yolculugu; Yunus Emre, Haci Bayram-i Veli ve Bir Fetih Öyküsü Kizilelma gibi Tekden Film’in yaptigi dizilerin tüm dünyada Türk dilinin yayginlasmasi konusunda katkilari oldugunu söyledi.



Konferansin son bölümünde ögrencilerin sorularini cevaplayan Tekden, dünya mazlumlarinin Türk gençligini bekledigini belirterek sözlerine son verdi.
Kaynak: İHA