Kuyucak'ta Isyeri Yangini Ucuz Atlatildi

Aydin’in Kuyucak ilçesinde bir gida isletmesinde elektrik kontagindan çikan yanginin ardindan patlama meydana geldi. Büyük korku veren yanginda, dumanlardan 3 kisi etkilendi.

Kuyucak'ta Isyeri Yangini Ucuz Atlatildi


Olay, Kuyucak ilçesi 5 Eylül Mahallesi’nde saat 15.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kuyucak-Denizli Karayolu üzerinde, faaliyet gösteren kokoreç isletmesinin mutfak kisminda elektrik kontaginda yangin çikti. Alevlerin yükselmesiyle mutfakta bulunan tüpler bir anda parladi. Ortaya çikan patlamalar nedeniyle büyük korku yasandi. Durum, 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yangina müdahale etti. Kisa sürede kontrol altina alinan yangin, yakindaki akaryakit istasyonu ve diger gida isletmelerine ulasmadan söndürüldü. Yangin sirasinda olusan dumandan etkilenen 3 kisi ise saglik ekiplerince tedavi altina alindi. Dumandan etkilenen sahislarin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, ekipler sogutma çalismasi gerçeklestirdi. Yanginin çikis nedeninin belirlenmesi için sorusturma baslatildi.

Vatandaslarin duyarliligi alevlerin nüne geçti

Yanginin baslamasinin ardindan çevredeki vatandaslar da kendi imkanlariyla yangina müdahale etti. Çevrede bulunan akaryakit istasyonu ve isyerlerinden temin edilen yangin tüpleri ile alevler kismen söndürülürken, vatandaslarin duyarli davranisi ise muhtemel bir facianin önüne geçti.
Kaynak: İHA