Ceza Yiyen Taksi Sürücüsü Hatasini Kabullendi Açiklamasi 'Emniyet Kemeri Takmadim, Polis Arkadaslar Da Gerekeni Yapti'

Kadiköy’de motosiklet ve ticari taksi sürücülerine yönelik sivil trafik ekipleri tarafindan denetim yapildi. Uygulamada ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortasi ve kask denetimi kontrolü gerçeklestirildi. Emniyet kemerinden cezai islem uygulanan taksi sürücüsü, “Emniyet kemeri takmadim, polis arkadaslar da gerekeni yapti” dedi.

Ceza Yiyen Taksi Sürücüsü Hatasini Kabullendi Açiklamasi 'Emniyet Kemeri Takmadim, Polis Arkadaslar Da Gerekeni Yapti'


Kadiköy’de, Istanbul Emniyet Müdürlügüne bagli trafik sube ekipleri tarafindan motosiklet ve ticari taksi sürücülerine yönelik denetim gerçeklestirdi. Denetimlerde, motosiklet sürücülerine yönelik kask kullanimi, yaya ve trafik güvenligi kontrolü yapildi. Ayni zamanda denetimde durdurulan taksilerin ruhsati, belediye izin belgeleri, soförlerin ehliyetleri ve çalisma izinleri kontrol edildi. Denetimler çerçevesinde 14 taksi ve motosiklet sürücüsüne toplam 7 bin 504 lira para cezasi kesildi.

“Bizim can güvenligimiz için takmamiz gerekiyor”

Emniyet kemeri cezasi yiyen taksi sürücüsü Dogukan Çelik, “Emniyet kemeri takmadim, polis arkadaslar da gerekeni yapti. Bizim can güvenligimiz için takmamiz gerekiyor. 2 yildir taksi soförlügü yapiyorum ilk defa ceza yedim. Güzel çalisiyorlar, Allah razi olsun. 436 lira yedim, bu sefer denk geldi” dedi.

Kaynak: İHA