Baskan Çolakbayrakdar, 'Tesislerle Vatandaslarimizin Hayatlarina Dokunuyoruz'

Kocasinan Belediyesi’nin Ahievran Mahallesi’ne yaptigi ve 3 mahalleye hizmet verecek olan sosyal tesisinde geri sayim basladi. Iç tefrisat çalismalarinin ardindan hizmete girecek olan tesisi inceleyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaslarin beklentilerini karsilayacak proje ve hizmetler ürettiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Tesislerle Vatandaslarimizin Hayatlarina Dokunuyoruz'


Kentsel dönüsüm alanlarindan biri olan Ahievran Mahallesi’ndeki tesisin çalismalarini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan ve Kayseri için çalismaya ve üretmeye hiz kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Kayserililere daha iyi hizmet edebilmek için spordan sanata, kültürden egitime her alanda hizmet sunan yasam alanlari insa ettiklerini ifade eden Baskan Çolakbayrakdar, sosyal belediyeciligi ön plana çikartacak önemli projelere imza attiklarina dikkat çekerek; “Ahievran Mahalle’mizdeki tesisimizin ve spor merkezimizin insaati tamamlandi. Su anda iç tefrisat çalismalari devam ediyor. Spor aletleri ve diger donatilarin bu hafta içerisinde tamamlayip, gençlerimiz ve yetiskinlerimiz için spor yapabilecekleri bir mekân, hizmete girmis olacak. Tabi ki bütün alanlariyla Kocasinan’da yasayan hemsehrilerimiz için gerek sosyal yasam alanlariyla gerekse çevre sartlariyla daha güzel bir Kocasinan’da yasamalari için çalismalarimizi hizli bir sekilde devam ettiriyoruz. Özellikle gençlerimizin güzel mekânlarda spor yapabilmeleri için ve daha donanimli yetisebilmeleri için yogun gayret ediyoruz. Spora büyük önem veriyoruz ve gençlerimizin hayatina renk katacak degisik mekânlar insa ediyoruz. Bu tesisimizde bu mimar üzerinde yapilmis tesisi, önümüzdeki günlerde açilisini yapacagiz. Kocasinan, Yavuzselim ve Ahievran Mahalle’mize hizmet verecek olan tesisimizde gençlerimizin, hanim kardeslerimizin ve yetiskinlerimizin verimli ve keyifli vakit geçirecekleri ve spor yapacaklari yer olacak. 3 mahalleye hizmet verecek olan tesisimiz, hayirli ugurlu olsun. Gerek fiziki mekanlarda gerekse sosyal faaliyetlerle hemsehrilerimizi hizmetlerimizle bulusturuyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak sosyal belediyecilik adina daha güzel hizmetler verebilmek için tesislerimizi birer birer yapiyor ve tamamliyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, herkesin daha mutlu ve daha huzurlu yasayabilecekleri bir Kocasinan’i insa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA