4 Kisinin Yaralandigi Apartman Yönetim Toplantisinda Bir Kisi Tutuklandi

Kastamonu’da apartman toplantisinda meydana gelen ve 1’i agir 4 kisinin yaralandigi olayla ilgili 1 kisi tutuklandi. Yaralilardan 3’ü tedavilerinin ardindan taburcu edilirken 1 yaralinin ise tedavisi halen devam ediyor.

4 Kisinin Yaralandigi Apartman Yönetim Toplantisinda Bir Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Rauf Denktas Caddesi üzerinde hafta sonu bir kafede düzenlenen apartman yönetim toplantisinda aidat meselesi yüzünden tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartismada taraflar birbirlerine silah ve biçakla saldirdi. Kavgada N.K. ve A.K. silahla, baba S.K. ve oglu S.K. biçakla yaralandi. Yaralilar, olay yerine çagrilan saglik ekipleri tarafindan Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yaralilardan 3’ü tedavilerinin ardindan taburcu edilirken silahla yaralanan N.K.’nin tedavisi ise halen devam ediyor. Olayin ardindan Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin çalismalari sonrasinda baba S.K. gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adli makamlara sevk edilen S.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA