Vali Tavli'dan Muhtarlara Açiklamasi 'Her Zaman Yaninizda Ve Emrinizdeyiz'

“19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayisiyla muhtarlarla bir araya gelen Samsun Valisi Orhan Tavli, “Samsun Valiligi ve bütün kamu kurum ve kuruluslarimizla vatandasimiza vermis oldugunuz hizmetler noktasinda sizlerin her zaman yaninizda ve emrinizdeyiz” dedi.

Vali Tavli'dan Muhtarlara Açiklamasi 'Her Zaman Yaninizda Ve Emrinizdeyiz'
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Vali Orhan Tavli, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas ve protokol üyeleri ile muhtarlarin katilimiyla program düzenlendi.

Samsun’da göreve basladigi günden itibaren egitimden sagliga, kültürden turizme, enerjiden ulasima, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün yatirimlarindan Tarim ve Orman Il Müdürlügü’nün yatirimlarina, tüm ilçelerdeki altyapidan üstyapiya kadar her noktada büyük yatirimlara imza atildigini gördügünü ve gurur duydugunu ifade eden Vali Tavli, Türkiye Yüzyili’na Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sehri ve mazlum milletlerin sesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atildigi Samsun’da, Samsunlular ile birlikte girmenin onurunu ve gururunu yasadigini belirtti.



"Yeni sehir hastanesi yakin zamanda hizmete açilacak"

Samsun’un ayni zamanda bir saglik sehri oldugunu ve saglik yatirimlarinin bütün ilçelerde yenilendigini ve yeni yatirimlara imza atildiginin altini çizen Tavli, "Yeni Sehir Hastanesi de insallah çok kisa zamanda hizmete sunulacak. Samsun nasil bölgenin saglik merkezi ise Türkiye’nin de bu cografyanin da saglikta merkezi olacak" diye konustu.



"Samsun en iyi ürünlerin üretildigi bir tarim sehri"

Vali Tavli, "Kizilirmak Deltasi’ndan Yesilirmak Deltasi’na kadar yetistirilmeyen tek bir ürünün olmadigi Samsun’da organik ve dogal anlamda en iyi ürünler üretiliyor. Samsun bir tarim sehridir. Tarim, ticaret, sanayi, egitim ve sagligin hep birlikte turizmi destekliyor" seklinde konustu.



"Her zaman yaninizda ve emrinizdeyiz"

Muhtarlara seslen Vali Tavli, vatandaslarla birebir muhatap olarak hizmet veren muhtarlari en kalbi duygulariyla selamladigini belirterek, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladi. Tavli, "Saygideger Cumhurbaskanimiz ve tüm bakanlarimiz Samsun’un ve sizlerin yaninda oldugu gibi biz de Samsun Valiligi ve bütün kamu kurum ve kuruluslarimizla vatandasimiza vermis oldugunuz hizmetler noktasinda sizlerin her zaman yaninizda ve emrinizdeyiz. Hepinize saygilar sunuyor, tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Vali konusmasinin sonunda “Ayrica bu aksam bir araya gelme firsatini bizlere saglayan Büyüksehir Belediye Baskanimiza, ekibine ve tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA