Denizli Büyüksehir, Buldan'da Sicak Asfalt Çalismasi Basladi

Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan Pehlivan kavsagina akilli kavsak uygulamasinin ardindan yagmur suyu ve kanalizasyon borularinin dösenmesiyle birlikte sicak asfalt çalismalari basladi.

Denizli Büyüksehir, Buldan'da Sicak Asfalt Çalismasi Basladi


Denizli Büyüksehir Belediyesi sicak asfalt çalismalarini Buldan’da sürdürdü. Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan, sürekli kazalarin yasandigi Pehlivan kavsaginin akilli kavsak durumuna girmesiyle birlikte yagmur suyu ve kanalizasyon borularinin dösemesi tamamlandi. Dogalgaz çalismalariyla birlikte yolda kazim islemlerinin tamamlanmasinin ardindan, kisa süreli park için cep park yapimi, kaldirim döseme ve sicak asfalt çalismalarini da baslatan Denizli Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde stadyum altina kadar yolda bir süre araç park edilmemesi gerektigini belirtti.



Sicak asfalt uygulamasinin yapilmasindan memnuniyet duyduklarini dile getiren vatandaslar, yazin tozdan dolayi magdur olduklarini ancak yapilacak çalismalarla kisin çamurdan kurtulacaklarini ifade ederek, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’a tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA