Baskan Soykan Açiklamasi 'Tek Gayemiz Daha Güzel Bir Akyazi'

Mahalle muhtarlari ile bir araya gelen Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, "Tek gayemiz daha güzel bir Akyazi. Birlik ve beraberlik içinde Akyazi için çalismaya devam edecegiz" dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'Tek Gayemiz Daha Güzel Bir Akyazi'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Muhtarlar Günü vesilesiyle mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Akyazi Belediyesi ek hizmet binasinda düzenlenen Soykan, Akyazi’ya hizmet yolunda muhtarlarla her zaman omuz omuza olduklarini ifade etti.

Soykan, "Tüm mahallelerimizi hizmet ile bulusturduk. Mevcut ihtiyaçlari ve eksiklikleri de biliyoruz ve bu ihtiyaçlar dogrultusunda çalismaya devam ediyoruz. Belediyemizin tüm imkanlari ile sizlerle birlik ve beraberlik içinde vatandaslarimiza hizmet götürüyoruz, götürmeye devam edecegiz. Tüm muhtarlarimiza çalismalarimiza olan katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Hepinizin 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun. Vatandaslarimiza söz verdigimiz gibi ilk günden bugüne kadar durmadan yorulmadan çalistik. Ilçemiz için söz verdigimiz büyük projelerimizi birer birer hayata geçirdik. Bir terminali bile yok denilen ilçemizin bugün ilçe terminali, mezbaha ve canli hayvan borsasi, bin kisilik spor salonu, gençlik merkezi, yari olimpik yüzme havuzu, 4 yillik fakültesi, sokak hayvanlari bakimevi ve mesire alanlari var. Çok daha fazlasini hak eden ilçemizi güzellestirmeye ve deger katmaya çalisarak devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA