Restorana Silahli Saldirida 3 Kisiyi Yaralayan Sahislar Tutuklandi

Adana’da bir restorana düzenlenen silahli saldirida 3 kisi yaralanirken, olayi gerçeklestiren 2 süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Restorana Silahli Saldirida 3 Kisiyi Yaralayan Sahislar Tutuklandi
Olay, 9 Ekim Pazartesi günü Yüregir ilçesine bagli Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ibrahim Demir Y. (18) ve Mete D. (21) motosikletle bir restoranin önüne geldi. Motosikletten inen Mete D., restorana dogru defalarca ates açti. Ardindan Mete D., arkadasi Ibrahim Demir Y.’nin kullandigi motosiklete binerek olay yerinden kaçti. Yasanan olayda restorandaki müsterilerden Oguzhan D. (25) basindan, Musa D. (26) kulagindan ve is yerindeki çalisan Mahmut B. (51) ayagindan vuruldu. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yaralilari kentteki çesitli hastanelere kaldirdi. Basindan vurulan Oguzhan D.’nin tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Evde saklanirken yakalandilar

Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, saldirganlarin motosiklet ile kaçtiklari yere kadar kamera kayitlarini izleyerek tespit etti. Süpheliler Yüregir’in Kisla Mahallesi’nde bulunan bir evde saklanirken, yapilan operasyonla yakalandilar. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk olan süpheliler çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA