Esenyurt'ta Taksiciden Müsteriye Ilginç Sözler Açiklamasi 'Bana Sevgili Bulun, Araba Emrinizde Olur'

Esenyurt’ta aracina iki yabanci uyruklu müsteri alan taksici, kadinlara sohbet esnasinda, “Sevgiliniz var mi? Bana da bir sevgili bulun. Araba emrinizde olur” dedi. Kadinlar, taksiciyi böyle konustugu için uyarirken yasanan diyalog cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün aksam saatlerinde Esenyurt Meydan mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre yabanci uyruklu U.R. ve arkadasi, Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir alisveris merkezine gitmek için taksiye bindi. Kendilerine nereli olduklarini soran taksici bir süre sonra kadinlara “Sevgiliniz var mi, bana da bir sevgili bulun. Araba sizin emrinizde olur” dedi.

Taksiciye sevgililerinin oldugunu söyleyen U.R., fazla yavas sürdügü için de hizli gitmesini istedi. Kadinlardan telefon numarasini isteyen taksicinin alamadiginda ise küfür ettigi iddia edildi. AVM’ye geldiklerinde 85 TL ücret için 100 TL veren kadin, para üstünü de geri alamadi. Yasanan diyalog U.R.’nin cep telefonu kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

“Yabanci oldugumuzu söyledigimizde ‘Benimle sevgili olun’ dedi”

Yasadigi olay hakkinda konusan U.R. “Esenyurt Meydanda arkadasim ile taksiye bindik. Alisveris merkezine gidecektik. Taksici bize degisik seyler söylemeye basladi.

‘Benimle sevgili olun. Bana sevgili bulun’ dedi.

Biz de ‘Bizim sevgililerimiz var ve birimiz evliyiz. Öyle seyler söyleme’ diye kendisini uyardik. Indikten sonra 15 TL para üstünü de vermedi ve telefon numaramizi vermedigimiz için küfür etti. Ilk basta nereli oldugumuzu sordu. Yabanci oldugumuzu söyledigimizde ‘Benimle sevgili olun’ dedi.

Yasinin fazla büyük oldugunu söyledik. Çok yavas gidiyordu. Taksi ücreti 85 TL tuttu. 100 lira verdim ve 15 TL para üstü vermesi gerekirken vermedi. Esenyurt’ta böyle olaylar yasiyoruz. Yolcu seçiyorlar ve kisa mesafe almiyorlar” dedi.

Kaynak: İHA